Vi söker projektledare & PR-rådgivare 

Om tjänsten:

Number10 söker en projektledare och PR-rådgivare med minst 5 års erfarenhet av kommunikation, där minst tre år är arbete på byrå. Vi söker dig som har projektledarerfarenhet, upparbetat nätverk och som rört dig mellan marknads-pr och samhällskommunikation. Vi söker dig som är modig, nyfiken, strategiskt kreativ och har en stark genomförandekraft. Vi söker dig som vill vara med på en resa och bygga PR-byrån Number10.

I din roll som projektledare och PR-rådgivare hos oss kommer du att leda kundteam, driva egna projekt och vara med och utveckla koncept och aktiviteter med övriga i teamet. Du ska kunna arbeta självständigt, vara nyfiken på det nya men alltid tänka team istället för ”jag”. Vi tror att du redan idag har erfarenhet av sälj i tidigare roller och är nu redo att axla ett ännu större säljansvar. Hos oss finns stor möjlighet att växa och utvecklas ihop med byrån.


Om oss:

Number10 är en PR-byrå i Stockholm som arbetar med strategisk kommunikation, opinionsbildning och marknads-PR. Vårt team består av passionerade doers och vårt arbetssätt genomsyras av högt engagemang och genomförandekraft. Vi hjälper företag med paketering, konceptutveckling, budskap, opinionsbildning och person-pr med vår egna touch. Det kan ta formen i allt från en kreativ kampanj, en budskapsplattform eller content i sociala medier. 

På Number10 blandar vi erfarenheter från marknads-pr, person-pr och politiken för att nå ut med varumärken och utvalda frågor som vi gillar och som vi står bakom. Det gör att vi brinner lite extra för våra uppdrag. 

Vi intervjuar löpande, maila din ansökan till: lisa.stenberg@number10.se